Жителі Русанівських садів не пропускали техніку на Подільський міст. Кличко жорстко відреагував

12:37 17.06.2020

Мер Києва відреагував на нещодавні протести проти будівництва Подільсько-Воскресенського мосту. Він сказав, що будівництво не може бути припинене на догоду групі людей.

Про це він заявив під час онлайн прес-конференції.

Вчора мешканці Русанівських садів не пропускали важку техніку, що їхала до будівництва Подільсько-Воскресенського мосту. Люди виступили проти того, що по дорозі від будівництва мосту їздить важка техніка і розбиває їм дорогу. Ще однією з вимог протестувальників є те, щоб з’їзд з мосту не був побудований на одну з тамтешніх вулиць. 

Мер Києва Віталій Кличко зазначив, що міст було спроєктовано з урахуванням вимог жителів Русанівських садів, а також нагадав, що між мешканцями Русанівських садів та замовником будівництва був підписаний меморандум про співпрацю. 

Зазначу, вони наполягають, щоб міст був спроектований з урахуванням їхніх вимог. Незважаючи на проект, якому вже багато років. Незважаючи на те, що будівництво мостового переходу здійснюється з усіма дозвільними документами і згідно чинного законодавства. Місто не може зупинити будівництво мостового переходу на догоду групі людей!”

Нагадаємо, що Подільсько-Воскресенський міст не вперше опиняється в центрі скандалу. Нещодавно стало відомо, що його будують з бракованих деталей

Останні новини