Згадки про гру президента членом на роялі порушують основи нацбезпеки, – Мосейчук

13:30 23.10.2020

Ведуча політичного ток-шоу каналу 1+1 "Право на владу" Наталія Мосейчук вважає, що партія "Європейська солідарність" порушує основи національної безпеки, розповідаючи, що колись президент Володимир Зеленський "грав членом на роялі".

Про це Мосейчук сказала в ефірі програми, спілкуючись з нардепом від “ЄС” Артуром Герасимовим.

Щодо того, що ви говорите: нехай він піде на базар, нехай він те, нехай він там колись грав чимось по роялю, як в Верховній Раді ви сказали. Ви знаєте, ви…, ну коль пошла такая пьянка, говоримо відверто. “Європейська Солідарність” робить найбільше зло, як на мене, в тому, що вона зараз порушує основи національної безпеки, тому що президент Зеленський, подобається він вам чи не подобається, це головнокомандувач країни і розповідати там, хто там чим грає на роялі і куди на “ти” там президент має піти… Ви розумієте, ви робите все, щоб люди зневірилися в усіх гілках влади: в президенті, потім в релігії… Навіть, якщо колись ви прийдете до влади, ви прийдете на руїни..” – заявила ведуча.

Нагадаємо, раніше нардеп від “Європейської солідарності” Вікторія Сюмар розкритикувала Зеленського за його послання у Верховній Раді: “Я побачила банального піарщика і циніка, який на всьому святому вміє тільки піаритись. Який розказує, що він до двох революцій мав стосунок. Я до них мала стосунок, а не він! Де він тоді був? Він членом грав на роялі тоді, коли ми стояли на всіх майданах країни”.

Останні новини

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux