Зеленський роздав нардепам послання у вигляді QR-коду

11:23 20.10.2020

Президент України Володимир Зеленський роздав нардепам щорічне послання у вигляді QR-коду.

Про це він заявив сьогодні під час виступу у Верховній Раді, в якому має озвучити стратегічні напрями розвитку країни. 

Відповідно до Конституції України звертаюся з посланням про внутрішнє за зовнішнє становище України. І цей офіційний початок буде єдиним спільним із попередніми посланнями президентів України. Час змінювати традиції. Раніше депутатам роздавали величезний талмуд, який вони не збиралися читати, а президент не збирався виконувати. За QR-кодом, що лежить перед вами, ви зможете завантажити це послання”, – сказав Зеленський.

Президент додав, що для тих, хто “не вміє або думає, що це частина плану Біла Гейтса з чіпування населення”, послання з’явиться на офіційному сайті Офісу президента.

Крім того, Зеленський анонсував 100% державних послуг онлайн у найближчі роки. За його словами, на наступних президентських виборах громадяни зможуть за бажанням голосувати в інтернеті.

2021 рік стане початком входження країни у режим Paperless. Жодна державна установа не зможе вимагати від українців жодних довідок, витягів чи інших папірців для отримання державних послуг. Наша мета на найближчі роки – 100% державних послуг онлайн”, – сказав президент.

Нагадаємо, Зеленський обіцяє повернути жорсткі обмеження та назвав умову.

Останні новини