Занедбану поліклініку на Мінському масиві реконструюють під відділення екстреної медичної допомоги

Автор: Галина Ворона
16:23 20.07.2021

На Мінському масиві реконструюють приміщення колишньої дитячої поліклініки на проспекті Маршала Рокоссовського, 2-А, яке довгий час перебувало в аварійному стані та було непридатне для експлуатації. Після ремонту тут відкриють сучасне відділення екстреної медичної допомоги.

Як розповів депутат “Європейської Солідарності” у Київраді Владислав Турець, за кілька років пустування, будівля перетворилася на звалище для сміття і стала притулком для безхатченків.

Однак, незважаючи на численні перепони та проблеми з фінансуванням, ми протягом декількох років не полишали роботи над даним інфраструктурним об’єктом, щоб у майбутньому на Мінському масиві створити умови для якісного надання медичних послуг. Адже досвід останніх років показав наскільки важливо, щоб столична екстрена медична допомога ставала більш доступною, розвивалася та вдосконалювалася”, – зазначив депутат.

За його словами, незабаром місцеві мешканці отримають сучасний куточок, який поєднає в собі елементи спортивної та медичної інфраструктури.

Владислав Турець також нагадав, що поряд із будівлею колишньої дитячої поліклініки кілька років тому було облаштовано дитячий майданчик і створено найбільше на Мінському масиві футбольне поле зі штучним покриттям, трибунами та лавами запасних.

Читайте також: Відділення екстреної меддопомоги на Виноградарі стане суперсучасним і найбільшим в місті 

Нагадаємо, представники “Євросолідарності” у Київраді разом з активістами збирають підписи за створення скверу замість стихійного ринку на Троєщині.

Останні новини