Я є дочкою учасника АТО. Співробітниця телеканалу “Рада” вибачилася за образу української мови

Автор: Володимир Хлєбников
17:57 30.01.2022

Співробітниця державного телеканалу "Рада" Поліна Шишкіна, яка зізналася в ненависті до української мови, вибачилася за свої висловлювання.

Фото: Фото: Андрія Якобчука

У своєму відеозверненні дівчина зазначила, що є дочкою учасника російсько-української війни.

Як писав “ВК”, асистент гостьового редактора телеканалу “Рада” Поліна Шишкіна заявила, що ненавидить українську мову, а державний прапор назвала “таким собі”. Відповідне відео збурило користувачів соцмереж.

Згодом дівчині довелося вибачатися.

Вчора я мала необережність погано висловитись про українську мову й український прапор. Вважаю, що це було невірно. Особливо, будучи дочкою учасника АТО, я як мінімум не мала на це право. Повністю усвідомлюю свою помилку і закликаю не повторювати її, особливо зважаючи на нашу політичну ситуацію“, – сказала вона українською мовою.

За даними Telegram-каналу “Невідомий Патріот”, Поліну Шишкіну вже звільнили.

Ми раді, що подібні висловлювання не залишаються безкарними. У тому числі завдяки вашій інформаційній підтримці. Сподіваємось, що Поліна усвідомила свою помилку і закликаємо громадян думати, що вони говорять“, – йдеться у повідомленні.

Станом на 17:55 30 січня на сторінках телеканалу “Рада” в Instagram, Twitter, Facebook коментарів з приводу скандалу з Поліною Шишкіною немає.

Водночас користувачі вимагають її звільнення:

Читайте також: Водій столичної маршрутки став на захист української мови і ледь не постраждав за це (ВІДЕО)

Останні новини