Вистояти – це не впасти: Кличко похизувався новою футболкою зі скляним мостом, що витримав ракетний удар

Автор: Марія Супрун
18:43 13.10.2022

Днями Київ зазнав масованого ракетного удару по центру міста. Одна з ракет влучила поряд з пішохідним мостом через Володимирський узвіз, який ще називають "скляний міст Кличка". Він зазнав пошкоджень, але вистояв.

У мережі міст став новим символом стійкості та незламності українців. Адже на відміну від Кримського моста, він витримав потужний ракетний удар. Користувачі почали ділитися мемами та словами захоплення та навіть просили вибачення в Кличка за всі попередні жарти щодо мосту.

А тим часом, мер Києва Віталій Кличко похизувався новим мерчем. Світлиною, на якій мер вдвох з братом Володимиром в однакових футболках, він опублікував у соцмережах.

На футболці зображений знаменитий скляний міст, а над ним красується напис: “Вистояти – це не впасти!”.

Кличко жартома додав, що цей вислів потрапить до нової книжки, яку він готує до випуску (у 2020 році Кличко випустив збірку своїх крилатих фраз).

Ось кілька мемів та висловлювань про міст:

Нагадаємо, російські окупанти 10 жовтня влаштували масований ракетний обстріл України, який не обійшов стороною столицю. Одна з ракет влучила поряд зі скляним мостом Кличка. Міст зазнав пошкодження огородження та скла. Пішохідний “міст Кличка” в Києві тимчасово перекрили (ФОТО ВОРОНКИ). Також сам мер Києва провідав його (ВІДЕО). 

Кияни пропонують залишити кратер після ракетного удару біля скляного мосту.

Останні новини