Вистава «Довірливі розмови» – можливість посидіти на сцені та подумати про вічні теми, як пристрасть, ревнощі, любов, зрада, секс, екзистенція, пошук Бога

Автор: Оксана Тупальська
12:25 08.01

Вистава про події в садибі, збудованій у 1908 році, «Довірливі розмови» від Малого театру збирає позитивні відгуки.

“Цікавий і не звичний формат. Його називають: «театр підглядання», «імерсивна вистава», «постановка формату site-specific»”, – розповідає про виставу “Довірливі розмови” глядачка.

Квитки треба брати заздалегідь, бо розбирають дуже швидко. Постановка за мотивами роману Інгмара Бергмана:

“Ви дуууже поряд із акторами. Ви стаєте свідками приватного життя їх героїв. І протягом дії вистави переміщуєтесь різними кімнатами, а не сидите у класичній театральній залі”.

Де: Київ, Малий театр, Олеся Гончара, 33-Б

5 причин відвідати виставу «Довірливі розмови»:

1. Вистава здійснена за мотивами роману Інгмара Бергмана – геніального кінорежисера, творчість якого, відома глибинним психологізмом та досконалим розумінням людської природи.

2. Це вистава формату site-specific. Її дія органічно вплетена у простір, в якому вона відбувається. Глядачі разом із персонажами переміщаються кімнатами історичної будівлі, а декораціями слугують інтерʼєри початку двадцятого століття.

3. Ця вистава впевнено займає місце у переліку ексклюзивних постановок Києва, адже її перегляд можливий одночасно лише для 24 глядачів.

4. Любите мінімалізм? Тоді вам сподобаються «Довірливі розмови». Це тиха вистава. Нічого зайвого. Театр з мінімумом театральних засобів виразності. Справжній «театр підглядання».

5. На цій виставі вам доведеться попрацювати. Смисли тут не артикулюються та не стають наративами, на них потрібно полювати.

Раніше “ВК” розповідав, що на 20 і 21 січня 2024 року запланована вистава LOVE REVOLUTION у київському театрі «Золоті Ворота». Жанр: вечорниці анархічної молоді.

Останні новини