Всі військкомати Києва капітально відремонтують

Автор: Володимир Хлєбников
13:36 15.07.2022

У столиці капітально відремонтують Київський міський та районні територіальні центри комплектування та соціальної підтримки. Це відбудеться у межах міської цільової програми «Захисник Києва» на 2022-2024 роки.

Відповідне рішення було ухвалено на пленарному засіданні II сесії Київської міської ради IX скликання, яке відбулося 14 липня.

З часу повномасштабної збройної агресії РФ проти України Київський міський та районні в місті Києві територіальні центри комплектування та соціальної підтримки виконують стратегічні завдання щодо обороноздатності міста Києва та держави в цілому, наголосив секретар Київської міської ради Володимир Бондаренко.

Зокрема, центри проводять мобілізацію, допомагають комплектувати військові частині Збройних Сил України та інші формування, організовують перевезення військовослужбовців до місць проходження служби. А також щоденно проводять медичний огляд осіб, які підлягають призову. Співробітники працюють безперервно та щоденно надають послуги десяткам громадян. Наразі необхідно провести капітальні ремонти будівель, у яких розміщено центри, задля покращення якості умов праці“, – цитує його слова пресслужба Київради.

Читайте також: Петиція про заборону видачі повісток на блокпостах та АЗС швидко набрала необхідну кількість голосів

Відповідним рішенням Київради внесено зміни до міської цільової програми з організації військової служби, виконання військового обов’язку, мобілізаційної підготовки й територіальної оборони «Захисник Києва» на 2022–2024» роки» та збільшено фінансування.

Коли саме почнеться капітальний ремонт у міському військкоматі та в будівлях РВК, Бондаренко не уточнив.

Крім того, під час засідання 14 липня столичні депутати внесли зміни до столичного бюджету, збільшивши фінансування на посилення сил оборони міста та відновлення міських об’єктів, пошкоджених внаслідок воєнних дій.

Читайте також: Київ надаватиме фінансову допомогу тероборонівцям, які виконують бойові завдання

Останні новини