Всебічна допомога захисникам: у столиці з’явиться “Київ мілітарі хаб”

Автор: Вікторія Мілюта
15:51 10.11.2022

Київський міський будинок ветеранів і центр допомоги учасникам АТО об’єднають та створять на їх базі центр комплексної підтримки учасників бойових дій "Київ мілітарі хаб".

Відповідне рішення підтримали депутати Київради.

“Будинок ветеранів буде приєднано до Київського міського центру допомоги учасникам антитерористичної операції, і об’єднана установа стане єдиним центром роботи з ветеранами та членами їхніх родин”, – повідомила заступниця голови КМДА Марина Хонда.

За її словами центр працюватиме за принципом “єдиного вікна” та надаватиме необхідні послуги нашим захисникам та захисницям.

Читайте також: Пройшов на протезі майже 100 кілометрів: ветеран АТО на зібрані гроші придбав для ЗСУ шість авто

Зокрема, йдеться про психологічну та юридичну підтримку, консультативні послуги стосовно медичного забезпечення ветеранів та інших пільг, передбачених законами. Також там організовуватимуть заходи для реабілітації учасників бойових дій та сприятимуть працевлаштуванню воїнів, які повернуться з війни.

Зазначається, що хаб також має стати платформою для комунікації ветеранів з органами місцевої влади.

Раніше повідомлялося, що Український ветеранський фонд запустив конкурсну програму #ВАРТО і надаватиме від 500 тисяч до 1 мільйона гривень на ветеранський бізнес.

Останні новини