Воюють і вони: Олександр Положинський змінив підрозділ ЗСУ та готує концерт до Святого Миколая. Для військових вхід вільний

Автор: Оксана Тупальська
13:58 29.11.2023

Співак та шоумен Олександр Положинський перейшов з бойової 47-ї механізованої бригади, з якою воював з травня 2022 року до новоствореної та продовжує боронити край від ворога. Між тим готується до концерту до Дня Святого Миколая зі збором на авто та бус для військових.

Олександр Положинський досі служив у новоствореному тоді 47-му батальйоні, який згодом став однойменною бойовою 47 бригадою. Каже, перебуваючи на полі бою написав одну з кращих своїх пісень.

«З 47-м батальйоном я пройшов перші вишколи та вперше побував на фронті не в якості запрошеного артиста. У 47-му батальйоні я відзначив своє 50-річчя. Допомагав, за вашої активної підтримки, забезпечувати спорядженням, транспортом, приладами і технікою… я став командиром відділення, допомагав отримувати перші військові знання та вміння хлопцям, які згодом стали крутими воїнами і якими я, як їх перший командир, щиро пишаюся», – розповідає Положинський.

У листопаді він почав службу у новому підрозділі ЗСУ. Якому саме – боєць поки не розповідає.

«Сподіваюся продовжувати бути корисним тут. Готовий до виконання нових наказів та завдань. Слава Україні!», – повідомив він у соцмережі.

Читайте також: Воюють і вони: лідер гурту O.TORVALD Женя Галич з лютого 2022 року боронить батьківщину та відмовився від туру до США

На 6 грудня заплановано концерт, до якого тепер готується Положинський, аби повернутися на фронт з подарунками від Святого Миколая.

«День ЗСУ, Миколая і умовно – день народження Тартака. Сидячих місць вже немає, у фан-зоні ще є. Для військових вхід вільний, за попередньої реєстрації. Концерт обіцяє бути дуже класним. Крім виняткового підбору пісень готуємо ще й кілька приємних сюрпризів», – повідомив Положинський.

На що саме підуть кошти поки не розповідає, лише звітує, що донати, які до цього передали поціновувачі, передав для роти 47 ОМБр та друзів:

«Частину на авто для підрозділу родича мого товариша і трошки більше – на бус для аеророзвідників 43-ї окремої артилерійської бригади ЗСУ імені гетьмана Тараса Трясила».

Для військових вхід вільний – за умови попередньої реєстрації за посиланням.

Раніше “ВК” розповідав, що гітарист гурту «Танок на майдані Конго» Ярослав Верьовкін з перших днів повномасштабного вторгнення на фронті. 

Останні новини