Вкрав автівку посла та зніс боллард на Андріївському узвозі – пес знайшов зловмисника

12:55 09.06.2020

У столиці чоловік у стані сп’яніння проник до резиденції, викрав позашляховик Mitsubishi Pajero посла іншої держави, скоїв ДТП та втік. Згодом поліцейські за допомогою службової собаки розшукали втікача.

Як повідомляє пресслужба МВС, близько 9-ої години надійшло повідомлення про те, що невідомий заволодів іномаркою із резиденції на вулиці Гончаренка, що у Подільському районі. На адресу негайно виїхала слідчо-оперативна група та кінолог зі службовим собакою.

Зловмисник автівкою на ходу зніс ворота та поїхав у невідомому напрямку. На Андріївському узвозі він потрапив у ДТП – зніс один з боллардів та втік, залишивши авто.

Службовий собака взяв слід, завдяки чому угонщика затримано неподалік автівки. Ним виявився місцевий мешканець 1999 року народження, який за зовнішніми ознаками знаходився у стані сп’яніння. На місці працюють поліцейські і документують цей злочин.

Підозрюваного затримано, розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, раніше підліток крав мотоцикл, легковик, а тепер – вантажівку.

Останні новини