ТЕЦ підвищили тарифи. Де ціни на опалення зростуть найбільше

16:08 24.12.2020

Нацкомісія, що здійснює держрегулювання в сферах електроенергетики і компослуг (НКРЕКУ), переглянула тарифи на виробництво теплової енергії для населення на 2021 рік.

Про це повідомляє пресслужба Нацкомісії.

Тарифи на тепло для населення були підвищені одразу 23 компаніям-постачальникам тепла. Повний список підприємств можна переглянути ось тут.

За даними Нацкомісії, найменш підвищили тарифи для Дніпровської ТЕЦ (5,5%), натомість для ТОВ “Євро-реконструкція” виробництво тепла подорожчає на аж 49,7%.

Серед компаній, яким найбільше підвищили тарифи для населення, зокрема, опинилась Білоцерківська ТЕЦ. Тут ціни на виробництво тепла зростуть на 33,2%. 

НКРЕКУ обґрунтувала таке рішення істотним зниженням обсягів виробництва теплової енергії, підвищенням фонду заробітної плати для ліцензіатів, зростанням цін на паливно-енергетичні ресурси, а також зростанням витрат на послуги з розподілу природного газу.

Нагадаємо, що найстарішу теплостанцію Києва вже почали модернізовувати. Оновлення забезпечить стабільну роботу теплогенеруючого обладнання під час опалювального сезону.

Читайте також: Мешканці пошкодженого вибухом будинку на Позняках обурені платіжками за тепло (ФОТО)

 

Останні новини