В Міноборони пояснили, куди “поділися” загиблі окупанти

Автор: Володимир Хлєбников
16:44 13.03.2022

Підрахунок втрат російських окупантів під час активної фази війни дуже ускладнено. Встановити точну цифру ворожих втрат дуже непросто.

Про це зазначила заступниця міністра оборони України Ганна Маляр.

Вона відповіла на поширені питання “де загиблі вороги” і “чому за офіційними даними вже декілька днів не змінюється цифра “понад 12 тисяч”.

Не хвилюйтесь, ворога люто знищують. Так само люто як він руйнує наші міста і села. Але підрахунок втрат особового складу ворога – далеко не першочергова справа на місці подій. Крім того, щодня ситуація динамічно змінюється і станом на зараз противника зупинено і немає такого інтенсивного активного протистояння, як це було ще декілька днів тому“, – написала Маляр у себе в Facebook.

Зниження інтенсивності наступального потенціалу противника як раз свідчить про дійсно великі втрати і потребу у доукомплектуванні особового складу, зазначила заступниця очільника Міноборони.

Треба розуміти, що підрахунок втрат ворога під час активної фази війни дуже ускладнено. Встановити точну цифру ворожих втрат дуже непросто. Є декілька методик підрахунку, які використовуються. Тобто після бою ніхто не ходить с калькулятором, якщо говорити дуже спрощено. Цифри надходять від різних джерел, часто з запізненням на декілька діб. Все залежить від ситуації на місці“, – пояснила Маляр.

Станом на ранок 13 березня російський окупант має такі втрати:

Читайте також: Армія тварюк і виродків: рашисти бомбили українське місто фосфорними боєприпасами

Останні новини