В Києві блогерка на Lexus порушила правила та тікала від поліцейських (ВІДЕО)

Автор: Марія Супрун
13:30 06.09.2021

Учора на Набережному шосе у Києві водійка Lexus порушила правила зупинки та стоянки, однак замість надати документи інспектору поліції — поїхала з місця події.

Про це повідомив начальник Департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький.

За його словами, замість надати документи інспектору, жінка поводилася зухвало, а потім натиснула на педаль газу й поїхала. Відео її поведінки виклала в мережу її подруга — пасажирка, яка була в авто. 

«Певно, вони вважають, що така модель поведінки — це гарний приклад для їх підписників. Хочу запевнити, що це не так. В нашій країні потрібно виховувати правомірну поведінку і саме такий приклад потрібно показувати. Ми невдовзі знайшли водійку Lexus. Вона, традиційно, поводила себе зухвало, не надавала посвідчення водія, закривала вікно автомобіля. Однак цього разу їй не вдалося уникнути відповідальності» — йдеться у повідомленні.

На кермувальницю склали протокол за ст. 122-2 (Невиконання водіями вимог про зупинку) КУпАП і вилучили посвідчення водія, справу розглядатиме суд. Санкція статті, окрім іншого, передбачає позбавлення права керування транспортними засобами на строк від трьох до шести місяців.

В профілі самої водійки Veronika Ridolfi  вказано, що вона працює піар-директоркою блогерів. Дівчина запевняє, що поліцейські начебто хамили їй. Ось запис її спілкування з поліцією та втечі.

Нагадаємо, російська блогерка “Інстасамка” принизила та вигнала відвідувача концерту в Києві (ВІДЕО).

Останні новини