“В Кремлі аплодують цьому рішенню” – депутат “Євросолідарності” про підозру Порошенку

Автор: Галина Ворона
19:59 20.12.2021

Політичне переслідування п’ятого президента, лідера партії "Європейська Солідарність" Петра Порошенка відбувається на догоду Путіну.

Про це на брифінгу заявив депутат “Євросолідарності” Володимир Ар’єв, коментуючи вручення підозри про держзраду.

За його словами, нічого спільного з правовим процесом це не має, натомість у Кремлі аплодують цьому рішенню.

Депутат нагадав, що Петро Порошенко, який в 2014 році отримав абсолютно зруйновану і небоєздатну армію, будучи Верховним Головнокомандувачем відновив її і зупинив Росію в її наступі не тільки на Донецьку і Луганську області, звільнивши більшу частину Донеччини і Луганщини, а й зупинив так звану “русскую весну”, яка тривала по всьому Півдню і Сходу України, починаючи з Харківської області і закінчуючи Одеською.

І цю людину сьогодні звинувачують у державній зраді. Людину, яка відновила Збройні Сили України, зробила максимально для того, щоб опір Москві на всіх фронтах гібридної війни проти України був максимальним. Це – чистий кремлівський сценарій. Це прекрасна новина сьогодні для Путіна і його оточення. Кремль відкриває шампанське”, – підсумував депутат.

Читайте також: Відпустка Венедіктової свідчить, що в Офісі генпрокурора розуміють незаконність підозри Порошенку — адвокат

Нагадаємо, сьогодні Петру Порошенку оголошено підозру у держзраді по “вугільній справі”.

Останні новини