В історичному центрі Києва виставили на торги головний офіс банку “Січ” – це буде 14-та спроба продати актив

Автор: Галина Ворона
13:11 05.04

Головний офіс банку "Січ» в історичному центрі Києва виставили на повторні торги за стартовою ціною 78,6 млн грн. Це буде 14 спроба реалізувати актив, попередні аукціони не відбулися через відсутність учасників торгів.

Про це повідомляє Фонд гарантування вкладів фізичних осіб.

Як зазначається, аукціон відбудеться 10 квітня 2024 року в системі Prozorro. Торги будуть проходити за англійською моделлю аукціону з покроковим підвищенням початкової ціни.

У складі лота – офісна будівля банку, основні засоби (4857 одиниць), картки на пальне та капітальні вкладення в приміщення дизельної-чилерної в офісі.

Колишній головний офіс банку «Січ», загальною площею понад 2,5 тис. кв. м, займає 1-4 поверхи сучасного 22-поверхового будинку преміумкласу. Об’єкт має фасадне розташування. Він може зацікавити тих, хто шукає офісне приміщення для власного бізнесу або для здачі офісів в оренду, зазначають в ФГВО.

Серед беззаперечних переваг виставленої на торги нерухомості – її розташування: історичний та діловий центр столиці – Шевченківський район Києва, пров. Несторівський, 6. Поруч – інтенсивні транспортні та пішохідні потоки, якісна розвинена інфраструктура: торговельний центр, різноманітні кафе та ресторани, магазини, відділення банків тощо. Поблизу знаходяться Львівська площа, Пейзажна алея, у пішій доступності – станція метро «Золоті ворота», за кілька тролейбусних зупинок – Майдан Незалежності”, – йдеться у повідомленні.

Читайте також: Призначена нова дата аукціону з оренди Житнього ринку

Нагадаємо, 2022 року Нацбанк визнав неплатоспроможним невеликий “Банк Січ”. Уперше в історії – за несплату банком відсотків за рефінансуванням НБУ. Через підвищення облікової ставки ці відсотки підскочили у 2,5 раза.

Останні новини