Український гурт записав пісню, що буде саундтреком фільму BBC про війну в Україні

Автор: Любава Лисичкіна
00:35 06.08.2022

Як відомо, у травні цього року український гурт «Антитіла» та британський співак Ед Ширан (Ed Sheeran) випустили спільну версію пісні “2Step”.

Зазначається, що це англомовна версія пісні “Hello”.

Це перша пісня колективу після співпраці над хітом “2Step” з Едом Шираном. А також це друга пісня з майбутнього англомовного альбому “Антитіл”.

Так, у серпні 2022 року пісня “Hello” стане саундтреком до документального фільму міжнародної служби BBC про “Антитіла” та війну в Україні Frontman – Frontline. Стрічка вийде спочатку на спеціальній платформі BBC iPlayer, а потім також на каналах BBC News. Фільм має на меті розповісти жителям Сполученого Королівства та світові про творчість, життя гурту “Антитіла” до і під час війни, а також про військову службу на передовій.

” Цією піснею ми кричимо словами про справедливий, в першу чергу для України, мир, а також про ті незворотні наслідки, які спричинить війна, якщо людство не зупинить агресора. З глибоким переконанням, що ці переживання близькі кожній людині на нашій планеті, кожній людині, яка хоче, щоб життя, мир і справедливість восторжествували. Ми написали цю пісню як звернення до людства. Ми звертаємося до кожного громадянина вільного демократичного світу і впевнені, що нас почують”, – прокоментував лідер гурту “Антитіла” Тарас Тополя.

У відеокліпі використані кадри з версії 2019 року, за яку відповідав та у головній ролі якої є соліст гурту Detach – Олексій Веренчик, який також виступив режисером кліпу. Нові синхрони були зняті в Харківській області під час служби гурту “Антитіла” у складі 130-го батальйону Територіальної оборони міста Києва ЗСУ.

Зауважимо, ще до початку повномасштабного вторгнення “Антитіла” вступили до лав Територіальної оборони міста Києва Збройних сил України. А від 24 лютого розпочали військову службу в Києві.

Згодом, у квітні, батальйон, де служать учасники гурту, відправили на Харківщину. Там вони проходять службу в евакуаційному підрозділі “Маестро” парамедиками-стрільцями.  

Відомо,  український музикант випустив пісню про “Азов” (ВІДЕО).

Останні новини