У Святошинському районі чоловік “вигулював” бойову гранату (ФОТО)

Автор: Володимир Хлєбников
17:43 11.01.2022

Поліцейські затримали чоловіка, який розгулював із гранатою РГД-5 в кишені у Святошинському районі Києва. Тепер любителю гострих відчуттів загрожує до семи років тюремного ув’язнення.

Про це 11 січня повідомила пресслужба столичного главку поліції.

У ході реалізації оперативної інформації працівники карного розшуку Святошинського управління поліції викрили на вулиці Чорнобильській чоловіка, який незаконно зберігав при собі… предмет, схожий на гранату РГД-5 та запал до неї… За попереднім висновком спеціалістів профільної служби, вилучене належить до категорії боєприпасів, придатних до проведення вибуху, – йдеться у повідомленні.

Чоловіком, який розгулював із гранатою, виявився раніше несудимий місцевий мешканець 1981 року народження. Його було затримано. Походження боєприпасу встановлюється.

Читайте також: Вибух в Софіївський Борщагівці: на подвір’я маєтку кинули гранату (ВІДЕО)

За даними фактом проводиться досудове розслідування кримінального провадження, розпочатого за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України – носіння бойових припасів без передбаченого законом дозволу. Санкція статті передбачає від трьох до семи років позбавлення волі.

Як писав “ВК”, 11 січня анонім повідомив про замінування всіх шкіл у Києві.

Останні новини