У Києві за час війни відновили роботу 313 бюветів

Автор: Марина Максенко
17:15 14.06.2022

Бюветний відділ опікується технічним станом роботи бюветних комплексів, тієї її частини, що знаходиться під землею, а також фахівці здійснюють контроль за станом альтанки бюветів.

Про це повідомили у СВКП “Київводфонд”.

“Слідкуємо за працездатністю водорозбірних колонок, які через постійну експлуатацію, а часто і через недбалість людей, їх халатне ставлення, потребують ремонту. Ми здійснюємо поточний ремонт приямків зливостоку, вкладаємо тротуарну плитку при потребі, слідкуємо за станом покрівлі, огорожі, за наявністю та якістю освітлення на бюветі”, – зазначили у дописі.

І додали, що обслуговування бюветних комплексів у воєнний час значно ускладнилося, адже в умовах дефіциту пального доводилось розставляти пріоритети та виконувати роботи в першу чергу пов’язані із закриттям аварійних випадків та слідкувати за якістю води, здійснюючи санітарно-профілактичні заходи, щоб кияни мали доступ до безкоштовної чистої води з артезіанських свердловин.

Так, з 24 лютого вдалося відновити роботу 313 бюветів, в середньому аварійна бригада здійснює від 4 до 10 аварійних виїзди за день.

Останні новини