У Києві тестують нову електричку для City Express: перші фото

Автор: Марія Супрун
13:29 16.08.2021

У Києві почалися випробування абсолютно нового швейцарського електропоїзда Stadler, який прибув до столиці в рамках реалізації нового проекту приміського залізничного сполучення City Express.

Фото опублікував Юрій Голік у Facebook.

“Електропоїзд Stadler в Києві. Вродливий. Сучасний. Зручний. З комфортною температурою всередині. З зручними сидіннями. З місцями під багаж і велосипеди. З нормальними туалетами. Їде тихо. Цивілізація. І прірва між тим, які поїзди їздять у нас в рамках City Express. Особливо коли поточна наша дійсність проїжджає повз Stadler. Чому ми застрягли в минулому столітті – тема окремого посту”, – написав Голік.

Зазначимо, що салон оснащений зручними сидіннями, є місця під багаж і для велосипедів. Передбачені місця для проїзду пасажирів з обмеженими можливостями. Вагони діляться на 1 і 2 класи, є зручні туалети. Також в поїзді є Wi-Fi і система посилення сигналу GSM.

Як повідомлялося, раніше швейцарський виробник рухомого складу Stadler вивчав можливості локалізації виробництва на Київському електровагоноремонтному заводі.

Нагадаємо, до Святошино за 23 хвилини – City Express Буча-Київ вже курсує (ВІДЕО).

Останні новини