У Києві сніжить. Яка ситуація на дорогах

11:47 14.01.2021

Вранці 14 січня на вулицях Києва утворилися затори, викликані сильні сильним снігопадом. Метеорологи попереджають, що інтенсивні опади триватимуть щонайменше до кінця цього тижня.

Як повідомляють фахівці Укргідрометцентру, сьогодні вдень температура в Києві коливатиметься від -2° до -4°, а ніч проти п’ятниці впаде аж до -11° С. 

Тим часом дорожники “Київавтодору” вже випустили 544 одиниці спецтехніки на вулиці міста. Фахівці корпорації посипають дороги протиожеледними засобами (рідкі хлориди, сіль і піщано-соляна суміш), обробляючи небезпечні підйоми, спуски, а також мости й шляхопроводи. 

Як свідчить онлайн-мапа автомобільних заторів, унаслідок снігопаду по всьому місту утворилися затори. Так, вранці 14 було важко проїхати в районі столичного Подолу, на бульварі Лесі Українки та на деяких ділянках проспекту Перемоги. Також затори утворились на бульварі Тараса Шевченка, проспекті Лобановського і вулицях поблизу ст. м. “Олімпійська”.

Нагадаємо, що з 12 січня над Україною пануватиме циклон Бартош, який принесе мокрий сніг, дощ, сніг та сильний вітер на схід та південний схід України. У зв’язку з цим у столиці очікується стрімке похолодання, температура може опуститись до -20° С.

Читайте також: Як подолати затори в Києві? Карта змін Олексія Гончаренка

 

Останні новини