У Дарницькому районі реконструюють будівлю управління соціального захисту населення – фото

Автор: Галина Ворона
03:26 09.11.2023

У Дарницькому районі триває капітальний ремонт будівлі управління соціального захисту населення. Всі ремонтні роботи планують закінчити в наступному році. Нова будівля буде доступнішою та сучаснішою і кияни зможуть отримувати послуги в комфортніших умовах.

Про це на своїй Facebook-сторінці розповіла заступниця голови КМДА з соціальної політики Марина Хонда.

За її словами, у будівлі же влаштували покрівлю з утепленням та замінили всі вікна. Повністю завершені електромонтажні роботи на другому поверсі, розпочаті на першому. Частково утеплили та облаштували фасад, а також укриття.

Також тривають роботи над створенням малого групового будинку. У ньому житимуть діти-сироти, діти, позбавлені батьківського піклування, зокрема діти з інвалідністю, в умовах, максимально наближених до сімейних.

Марина Хонда додала, що на обліку в управлінні перебуває понад 106 тисяч громадян пільгових категорій. Серед них – більше 2 тисяч дітей з інвалідністю та майже 4 тисячі дорослих з інвалідністю.

Читайте також: Багатоповерхівка на вулиці Антоновича вчетверте бере участь у програмі енергоефективності “70/30”: цього року утеплює фасад 

Нагадаємо, у Дарницькому районі нещодавно завершили реконструкцію шкільного стадіону-довгобуду.

Останні новини