Тіктокерка, якій “всрал*ся ваша мова”, заспівала солов’їною і вибачається

11:29 20.02.2021

Правду народна мудрість каже, що від ненависті і любові один крок. От і 15-річна киянка Ліза Леоненко, котра днями заявляла у TikTok, що ненавидить українську мову і ніколи не буде дружити з людьми, які нею спілкуються, заспівала іншу пісню - тепер каже, що любить Україну та хоче в ній жити. Щоправда, любов'ю до своєї країни дівчина запалала після критики на свою адресу та появи відповідного профілю на сайті “Миротворець”.

Ролик із вибаченнями блогерка опублікувала так само на своїй сторінці в TikTok.

Тепер вона виправдовується, попередній образливий запис був її реакцією на образи через недосконале володіння українською мовою.

Я перепрошую за негативне висловлювання щодо української мови. Всі в цьому житті роблять помилки, і я не виняток. Це була реакція на образу мене за погану вимову українською мовою. Насправді ж я добре знаю українську мову і добре нею володію. Але з невеличким акцентом”, — каже блогерка.

Вона запевняє, що не казала поганого про свою країну, і людей ображати не хотіла.

Мені подобається жити в Україні. Я жодного образливого слова в бік цієї країни не сказала. Я сподіваюся, що ви зрозуміли, чому так вийшло. Я не хотіла ображати людей. Вибачте”, — додала вона.

Нагадаємо, 15-річна блогерка з TikTok, зарєєстрована під ніком maybe_lizaaaaa, записала відео, в якому образливо висловилася про українську мову, називаючи її такою, що бісить, і заявляючи, що вона їй “не вср***ся”. Ролик викликав обурення в соцмережах. Що цікаво – батьком дівчини виявився держслужбовець.

Останні новини