Тату – за кожен день карантину. Хлопець “забив” усе тіло

18:40 30.04.2020

Тату майстер Кріс Вудхед робить на своєму тілі одне татуювання на кожен день карантину. Він виявив, що місця в нього залишилось зовсім мало.

Кріс почав татуювати себе з 18, це було 15 років тому, розповідає BBC. 

Спочатку його “забивали” майстри, потім – його кращий друг, що набив понад 400 татуювань на тілі Кріса. 

Оскільки через локдаун тату-салон, в якому працює Кріс, закрився, майстер вирішив робити собі одне татуювання кожного дня до кінця карантину. 

Зараз я схожий на шматок сиру блу. На мені майже не лишилось місця”.

Він розповідає, що з початку карантину просто тинявся, не знав, що робити і їв все, що бачив, тож татуювання самого себе задало йому напрямок. 

Я вважаю татуювання дуже терапевтичним. Зараз я малюю те, що в мене в голові. А речей там не надто багато на даний момент, під час цієї монументальної кризи”.

“Коли це закінчиться?”

На грудях по центру у Кріса – татуювання, присвячене службам охорони здоров’я.

NHS розшифровується як National Health Service, тобто служба охорони здоров’я

Я думаю, це дуже сумно, що мало статись аж таке, щоб ми дійсно почали цінувати медиків і усвідомили, що їх робота надзвичайно складна”.

Крісу доводиться проводити обчислення, скільки ще татуювань він може собі набити, щоб залишилось місце ще на ім’я його дитини, яка от-от народиться. 

І місця залишилось зовсім небагато. 

Я хочу, щоб це були хороші тату, і тому я стараюсь робити їх позитивними та реалістичними. Думаю, простору в мене лишилось десь на місяць”. 

 

Останні новини