Столичного музиканта задушили і хотіли залити бетоном. Подробиці жорстокого вбивства

14:29 05.12.2020

Відомого музиканта і аранжувальника Олександра Дерев’янка, якого розшукували кілька тижнів, знайшли мертвим. Підозрювані у вбивстві -двоє чоловіків 35 і 31 років - затримані. Вони задушили 65-річного чоловіка в його ж квартирі та викрали документи на майно, а тіло вивезли в гаражі і хотіли залити бетоном в підвалі.

Як повідомляє Київська міська прокуратура, у злочині підозрюються двое чоловіків 1985 та 1989 р. н. Вони вирішили заволодіти майном самотнього 65-річного киянина та розробили план вбивства.

За даними слідства, 22 листопада зловмисники побили і удушили чоловіка у його ж квартирі на вул. І. Мазепи, де він давав уроки музики. Потім підозрювані заволоділи документами на квартири, які належать вбитому.

Щоб приховати сліди злочину, вбивці обмотали тіло жертви поліетиленовими пакетами, ковдрою, картоном та іншими речами, та вивезли до одного з гаражних кооперативів у Київській області. Там, у підвальному приміщенні, тіло хотіли залити бетоном.

За результатами проведених розшукових заходів правоохоронцям вдалося встановити зловмисників та затримати їх.

Наразі їм повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого п. 6 п. 12 ч. 2 ст. 115 КК України. До суду скеровано клопотання про обрання запобіжних заходів у вигляді тримання під вартою.

Слідчі дії тривають. Встановлюються можливі спільники підозрюваних. Санкція статті передбачає до 15 років позбавлення волі або довічне позбавлення волі.

Читайте також: У вбивстві “за квартиру” підозрюють волонтера – що відомо 

Нагадаємо, Олександра Дерев’янка розшукували з 22 листопада.

Останні новини