Стало відомо прізвище чоловіка, який загинув внаслідок обстрілу Києва. Друзі просять про допомогу

Автор: Володимир Хлєбников
22:44 26.06.2022

В мережі почався збір коштів для родини чоловіка, який загинув у Києві внаслідок ракетного удару російських окупантів рано вранці 26 червня.

Відповідний пост оприлюднила старший лектор Києво-Могилянської академії Людмила Айвазян.

Судячи з усього, вона була подругою загиблого.

Серце стискається і рветься одночасно від болю, несправедливості, безсилля. Сьогодні ракета влучила саме в ваш дім… Сльози ллються, в серці діра. Мозок прогортає спогади й повторює: так ми вже не посидимо, і тут вже не засміємося, і нової його історії не почуємо“, – написала вона у себе в Facebook.

Жінка позначила у своєму дописі Катерину Волкову та Олексія Нікітіна. Під час розбору завалів в будинку було знайдено паспорт громадянки РФ. Документ продемонстрував радник голови МВС Антон Геращенко. Паспорт належить 35-річній Катерині Волковій.

Льоша загинув сьогодні, коли ракета влучила в його будинок в Києві. Донька і дружина лишилися живі, ми можемо їм допомогти ось картка його брата Андрія Нікітіна“, – додала Людмила Айвазян.

Як писав “ВК“, близько 6:25 26 червня російські окупанти вдарили ракетами по житловому будинку й дитячому садочку в Шевченківському районі столиці. За попередньою інформацією, було випущено від чотирьох до шести ракет, дві з них збили українські Сили ППО.

Рятувальники дістали з-під завалів непритомну семирічну дівчинку, а потім її матір, яку завалило бетонною плитою; батько дитини загинув. Загалом внаслідок ранкового обстрілу Києва постраждали шість осіб.

Дивіться також: Обстріл Києва: рятувальники дістали тіло загиблого чоловіка з-під завалів

    Останні новини