Скандальні заяви Ілона Маска щодо України: соцмережі заполонили безліч мемів (ФОТО)

Автор: Марія Супрун
11:20 04.10.2022

Увечері 3 жовтня найбагатша людина світу, власник компаній Space X та Tesla Ілон Маск запропонував свій план завершення війни в Україні. Зокрема, віддати Крим Росії (бо Хрущов помилково віддав його), а Україні стати нейтральною державою. Також він опублікував питання чи можуть жителі Донбасу та Криму самостійно вирішити питання територіальної приналежності.

Тисячі користувачів не змогли стримати емоції. Під твітом вони висловлювали Маску все, що думають про таку пропозицію миру. Моментально акції Tesla рухнули на 9 %. 

 

Так, на ці твіти відповів Михайло Подоляк з Офісу президента і запропонував свої пункти закінчення війни. А от колишній посол України в Німеччині Андрій Мельник просто послав Ілона Маска «за російським кораблем». Згодом на пост Маска відреагував і президент України. Він запропонував голосування: який Ілон Маск Вам подобається більше: той, який підтримує Україну ? Чи той, який підтримує росію ?

В Нацгвардії України відповіли Маску, що «>3 times – 60 000». Тут йдеться про понад 60 000 вбитих російських солдат.

Після галасу в соцмережах мільярдер заявив, що він все ще на боці України, але “переконаний, що масова ескалація війни завдасть великої шкоди Україні та, можливо, світу”. 

Одним твітом Маск зруйнував свою репутацію в українців, а вони не пропустили можливості пожартувати над американським мільярдером. У мережі почали з’являтися численні меми щодо дописів Ілона Маска. Почали жартувати про відмову від електрокарів Tesla, звісно ж не обійшлося без Притули із заявою, що “ми купуємо Tesla”, згадали Папу Римського, який раніше також відзначився намірами “помирити” Україну та Росію. “ВК” пропонує добірку мемів.

Нагадаємо, “Оргія на Щекавиці” – раніше мережу заполонили меми про збори українців на горі в разі ядерного вибуху.

Останні новини