Сергій Шахов та ще 120 кандидатів. Кого веде на вибори “Наш край”

20:23 22.09.2020

Київський осередок політичної сили «Наш край» висунув свого кандидата в мери та представив майбутніх кандидатів до столичної міської ради. За головне крісло столиці на виборах 25 жовтня буде боротися лідер «Нашого краю», народний депутат Сергій Шахов.

Про це стало відомо в ході Загальних зборів Київської міської організації політичної сили «Наш край», які відбулися 22 вересня.

З’їзд відкрився державним гімном. Виступаючи, Сергій Шахов наголосив, що у всіх органах влади дуже мало людей, які дійсно розбираються в тому, що має бути в основі розвитку міста та країни.

Наша команда – це команда господарників і професіоналів. І тому ми переконані, що, здобувши перемогу на місцевих виборах, ми зможемо забезпечити розвиток Киэва, а кожному його жителю – корінному та новому – забезпечити комфорт і соціальний захист”,

– зауважив Сергій Шахов

На зборах представили тих, хто балотуватиметься в депутати Київської міської ради. Серед них – відомі освітяни, вчителі, підприємці, юристи, лікарі. Загалом 120 кандидатів.

Переконаний в тому, що тут зібралися фахові люди, господарники, які можуть об’єднати Київ не заради політики, а заради людей. І сьогодні ця команда йде на місцеві вибори, щоб творити майбутнє країни, міста, не гаслами і політичними гаслами, а реальними справами”,

– додав Шахов.

Нагадаємо, про те, що Шахов балотуватиметься в мери Києва стало відомо ще на початку вересня. Про це він повідомив у своєму facebook.

    Останні новини