Печерськ до кінця травня залишився без гарячої води

Автор: Галина Ворона
15:36 06.05

Мешканцям Печерська доведеться майже місяць обходитись без гарячої води з крана. Пов'язано це з ремонтом важливого теплоджерела та з гідравлічними випробуваннями, які розпочнуться одразу по завершенні ремонту.

Про це повідомляє Печерська РДА.

Так, у зв’язку з плановим ремонтом теплоелектроцентралі № 5 з 6 до 13 травня 2024 року та планових гідравлічних випробувань теплових магістралей № 3 (4) станції теплопостачання № 1 з 14 до 28 травня 2024 року буде припинено гаряче водопостачання всіх споживачів, які підключені до систем теплопостачання вищезазначених теплових магістралей.

У зону відключення гарячої води потрапляють вулиці Велика Васильківська, Антоновича, Жилянська, Володимирська, Саксаганського, Басейна, Михайла Грушевського, Еспланадна, Лютеранська, Мечникова, Шота Руставелі, Хрещатик, Шовковична, Архітектора Городецького, Дарвіна, Заньковецької, Кропивницького, Круглоуніверситетська, Леоніда Первомайського, Рогнідинська, Бориса Грінченка, Майдан Незалежності, Прорізна, Трьохсвятительська, Богдана Хмельницького, Мала Житомирська, Костьольна, бульвар Тараса Шевченка.

Читайте також: У передмісті просять обмежити використання води через аварію на каналізаційному колекторі у Києві 

Нагадаємо, у столиці відключають воду боржникам: послугу просто так не повернуть.

Останні новини