Розпочалось пленарне засідання Київради (ТРАНСЛЯЦІЯ)

Автор: Марія Супрун
11:02 21.10.2021

Сьогодні, 21 жовтня, депутати Київської міської ради ІХ скликання зібралися на пленарне засідання. Сесія, старт якої планувався на 10:00, як завжди почалася із запізненням.

Засідання відкрив мер Києва Віталій Кличко, який закликав депутатів ухвалити рішення про виплати матеріальної компенсації шести сім’ям загиблих в АТО/ООС киян. Загалом у порядку денному засідання – 143 питання.

Крім загальних, депутати мають ухвалити рішення, що стосуються права власності, містобудування, землекористування, зокрема, передати низку ділянок “Київтеплоенерго” та Київському метрополітену для ведення господарської діяльності, тощо.

«Сьогодні в порядку денному засідання Київради – переважно господарські питання. Зокрема, і про надання дозволів на оформлення землі 5 скверів. Та, власне, оформлення землі ще 9 скверів, де такі дозволи вже є. Маємо вирішити питання відведення землі під об’єкти «Київтеплоенерго» та «Київського метрополітену». Також ми повинні ухвалити рішення про виплати матеріальної компенсації шести сім’ям загиблих в АТО киян», – підкреслив Кличко.

Нагадаємо, останнього разу депутати Київради засідали 7 жовтня, про найважливіші прийняті рішення – читайте тут.

Читайте також: Під знаком боротьби між Банковою та КМДА: як пройшла чергова сесія Київради 

Останні новини