Росія масштабно не застосовувала по Києву північнокорейські ракети – Буданов

Автор: Любава Лисичкіна
15:46 25.02

Глава української розвідки повідомив також, що інформація про те, що Іран передав Російській Федерації ракети, не відповідає дійсності.

Про це керівник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов заявив під час спілкування з журналістами на полях форуму “Україна. Рік 2024”.

За його словами, кілька північнокорейських ракет ЗС РФ застосували для ударів по Україні.  Також Буданов спростовує інформацію з приводу того, що Іран передав росіянам свої ракети.

«Іранських ракет у росії немає, а ракет північнокорейського виробництва було використано для ударів лише кілька штук, це не масштабно», – розповідає він.

Крім того начальник розвідки заявив у Фейсбуці, що на ворогів очікують нові сюрпризи в Криму і він не рекомендує цивільному населенню користуватись так званим «Кримським мостом».

«Війна Росії проти України почалась далеко не два роки тому, а десять ― з окупації українського Криму. Однак ні українська держава, ні українці не погодились визнати право агресора на кримську землю. І спротив місцевого українського населення проти окупантів не вщухав ні на мить, незважаючи на репресії», – зазначив Буданов.

Відомо, у Києві презентували книгу про насильство РФ та фейки від лютого 2022 року до сьогодення.

Останні новини