Робі Вільямс готовий виступити в Україні на Євробаченні-2023

Автор: Володимир Хлєбников
11:22 10.06.2022

Знаменитий британський співак Робі Вільямс висловив бажання долучитися до Міжнародного пісенного конкурсу "Євробачення" як зірковий гість. Зірка готова їхати до України.

Про це повідомив конкурс Євробачення-2023 на своїй сторінці у Facebook.

Нещодавно співак заявив, що хотів би виступити на Євробаченні, яке після перемоги Kalush Orchestra в Турині має відбутись в Україні наступного року.

Вільямс розповів, що обожнює конкурс, та хоче також “стати учасником цього прекрасного дійства, наповненого музикою, емоціями та феєрією“. Він погодився їхати попри те, що зараз йде війна в Україні.

Вільямс планує виступити під час пісенного конкурсу не учасником, а гостем, як ті, що виступають у перервах. Минулого разу в Україні мала виступати Ledy Gaga.

Читайте також: Кубок Євробачення-2022 Kalush Orchestra продали за $900 тисяч. Гроші підуть ЗСУ

Я подумав, що хочу зробити це, як Джастін Тімберлейк та Мадонна. Тож я написав своє ім’я. Я чув, що це може бути в Україні, але я все одно поїду! Я справді люблю Євробачення“, – сказав артист.

Нагадаємо, після перемоги Kalush Orchestra в італійському Турині Євробачення-2023 має відбутися в Україні. Українці розмірковують над тим, у якому місті відбудеться пісенний конкурс. Були припущення, щоб зробити його потрібно у Калуші.

Водночас столичний міський голова Віталій Кличко заявив, що Київ готуватиметься до проведення Євробачення.

Останні новини