Допис скандальної “слуги” Безуглої про Київ обурив українців

Автор: Ольга Даниленко
13:00 18.04

Нардепка від партії “Слуга народу”, обрана від Оболонського району столиці Марʼяна Безугла, вважає, що Хрещатик має присмак кладовища й лате. Українці засумнівалися у дієздатності нардепки та запропонували викликати їй швидку. У коментарях до допису нардепка визнала, що з нею не все гаразд.

Про свої рефлексії стосовно “присмаку” Києва Безугла написала на своїй сторінці у Facebook та прикріпила фотографії Хрещатика та Майдану Незалежності.

Цей допис нардепки, яка “славиться” своїми витівками, викликав обурення у її підписників:

  • “Що значить “зі смаком кладовища”? Ви що – уже хороните Київ???”;
  • “Вона хвора”;
  • “Забули пігулки прийняти. Буває…”;
  • “Краше вам нічого не писати”;
  • “Вже геть кукуха поїхала”;
  • “то для вас нагадування якою ціною ви сидите в м’яких кріслах і сьорбаєте лате”;
  • “Пропустила час прийому препаратів? Чи не ті прийняла?”;
  • “Присмак кладовища – лексикон трупожера”;
  • “А ви пробували на смак кладовище?”.

Були й більш відверті коментарі під дописом Безуглої:

Також Безуглій нагадали про загиблих українців від вчорашньої ракетної атаки росіян по Чернігову:

  • “Вы про Чернигов лучше подумайте) тоже мне аллегории”;
  • “Це ж ким треба бути, щоб таке написати? І це саме тоді, коли в Чернігові стільки загиблих від ракетної атаки”;
  • “А в Чернігові трагедія. А медик так званий фоточки постить з дебільним текстом. Замість того, щоб людей рятувати”.

Безугла не відповідала на гнівні коментарі, однак, коли запитали чи все в порядку із нардепкою, вона відповіла, що “ні”.

Додамо, часто на сторінці мажоритарниці від Оболоні бувають й позитивні коментарі, однак у цьому дописі значно переважає негатив у бік нардепки.

Читайте також: Не можу коментувати ідіотку! Голова Луганської ОВА відреагував на закиди “слуги” Безуглої 

Як відомо, 35-річна “Слуга народу” Мар’яна Безугла народилась у Києві, завершила Національний медичний університет Богомольця за спеціальністю “Лікувальна справа”. У Верховній Раді вона входить до парламентського комітету з питань національної безпеки, оборони та розвідки, з якого її весною хотіли виключити за неоднозначні висловлювання.

У травні 2022-го Безугла намагалася “протягнути” до Верховної Ради закон №7351, який дозволяв в умовах воєнного часу командирам застосовувати проти військовослужбовців-порушників зброю, навіть якщо це спричинить їхню смерть. Після суспільної критики, законопроєкт відкликали.

Крім того, у ГУ розвідки Міноборони України наголосили, що Безугла вводила в оману членів комітету з нацбезпеки, проштовхуючи закон № 4210 щодо посилання контролю над ЗСУ. Тоді “слуга” Веніславський наполягав на виключенні Безуглої з парламентського комітету з питань національної безпеки, оборони та розвідки, однак Безуглу не виключили з Комітету ВР.

Мар’яна Безугла неодноразово їздила на лінію фронту та нібито роздавала певні розпорядження. Безугла стверджувала, на фронті вона займається комунікацією між військовим та вищим керівництвом ЗСУ. 

Також Безугла звинувачувала військового журналіста Юрія Бутусова у підіграванні РФ у соціальних мережах. Вона навіть звернулася до СБУ з вимогою “щось зробити”. Бутусов назвав звинувачення Безуглої відвертою брехнею та політичним тиском.

Останні новини