Перехожа, що вижила після жахливої ДТП у Києві: “блискавична реакція” або “порятунок Божий”?

Автор: Ольга Даниленко
13:55 01.05

У мережі поширюється відео з ДТП у столиці на Кільцевій дорозі, де вантажівка перекинулася на тротуар, знесла стовп зі світлофором. На відео видно, що фура ледь не вбила жінку, яка бігла до пішохідного переходу. Такий чудовий порятунок викликав хвилю обговорень – що саме допомогло жінці вижити.

Аварія сталася зранку 30 квітня у Солом’янському районі столиці. На червоний сигнал світлофора вантажна автівка DAF намагалася обʼїхати іншу вантажівку по крайній правій смузі, водій почав гальмувати, однак його фура перекинулася на тротуар та знесла стовп зі світлофором. Біля переходу зі світлофором, на щастя, не було людей. 

ДТП на Кільцевій дорозі, Київ. Фото – патрульна поліція

Однак, користувачі соціальних мереж звернули увагу на жінку, яка за декілька секунд до аварії бігла до світлофора по тротуару, аби перейти дорогу. Через аварію вона впала, але піднялася.

@duracell_plus #київ #киев ♬ son original – Roy

Дехто з користувачів пише, що жінка “народилася у сорочці”, а деякі – що жінка має гарні рефлекси й “вчасно відскочила”:

  • “Ангел охоронець врятував жінку. Ще б 2 метри до переходу ближче і була б трагедія”;
  • “Пішохід народився в сорочці”;
  • “О це у жінки реакція!”.

Читайте також: Що слід робити, якщо потрапили у ДТП: киянам дали поради

Ми підібрали для вас найцікавіші коментарі: 

Також користувачі турбувалися про здоровʼя водія фури: можливо – заснув від втоми, а можливо – зупинилося серце. 

Додамо, водій вантажного автомобіля DAF отримав травму руки. Патрульні поліцейські винесли на водія постанову за ч. 1 ст. 126 (керування транспортним засобом без відповідних документів – штраф 425 гривень) та склали протокол за ст. 124 (порушення ПДР, що призвело до ДТП – штраф 850 гривень) КУпАП.

Нагадаємо, нещодавно мотоцикл врізався у карету швидкої у Києві.

Останні новини