Про гідравлічні випробування можна дізнатись через Тelegram

15:06 15.05.2020

У столиці стартували гідравлічні випробування тепломереж, що супроводжуються відключенням гарячої води. Про їх терміни кияни можуть тепер дізнатись за допомогою Тelegram-каналу.

Так, «Київтеплоенерго» створило Telegram-канал для інформування киян щодо найбільш актуальних питань – термінів виконання гідравлічних випробувань тепломереж, модернізації енергетичного комплексу столиці, обліку та оплати послуг, вакансій компанії тощо.

Крім того, з початку карантину впроваджено низку дистанційних та онлайн-сервісів для клієнтів, за допомогою яких кияни, не виходячи з дому, швидко й безпечно можуть вирішити практично усі питання, пов’язані з нарахуваннями за тепло та гарячу воду, обліком послуг тощо.

Детальна інформація, як дистанційно вирішити питання, що стосуються приладів обліку тепла доступна за посиланням.

Також, не виходячи з дому отримати консультацію фахівця КП «Центр комунального сервісу» в Facebook та Skype можна:

Нагадаємо, на початку карантину мер Києва Віталій Кличко дав доручення не відключати гарячу воду споживачам під час дії обмежувальних заходів. А ще міська влада звернулась до Кабміну з пропозицією змінити формат гідравлічних випробувань теплових мереж, щоб зменшити терміни, коли в будинку відсутня послуга гарячого водопостачання під час проведення тестувань трубопроводів.

Останні новини