Існує загроза проникнення ворожих ДРГ до Києва: у місті посилюють охорону громадських місць

Автор: Вікторія Мілюта
10:18 28.03

У зв’язку з останніми заявами російських керівників щодо намірів збільшити кількість атак на українську столицю у місті посилюють охорону.

Таке рішення було прийняте на невідкладному засіданні Ради оборони міста Києва.                                                                          

У Київській міській військовій адміністрації не виключають загрози спроб проникнення на територію Києва російських диверсійно-розвідувальних груп, залучення агентів спецслужб та інших можливостей дестабілізувати ситуацію у столиці.

Таким чином у місті посилено контролюватимуть проведення спортивних, культурних, освітніх, медичних та розважальних заходів, які передбачають великі скупчення людей.

Усі силові та військові структури міста мають слідкувати за дотриманням заходів безпеки та порядку в столиці.

В той же час усі відповідальні структури повинні забезпечити постійний доступ жителів до укриттів та готовність пунктів незламності прийняти містян.

Читайте також: Жителів Дарницького району попереджають про можливі вибухи: будьте пильні

Окремо буде здійснюватись моніторинг соціальних мереж щодо поширення дезінформації та різних провокацій, спрямованих на дестабілізацію ситуації в столиці.

«Киян прошу зберігати спокій. Не панікувати. Ми вживаємо превентивних заходів аби Київ та його мешканці були надійно захищені», – наголосив начальник КМВА Сергій Попко.

Містян просять дотримуйтеся правил безпеки та не ігнорувати сигнали повітряних тривог.

Раніше експерти пояснили, що найновіша ракета «Циркон», якою так вихваляється Росія, не долетить до Києва за три хвилини, але кияни матимуть лише три хвилини, щоб добігти до укриття.

Останні новини