Посадовець з Броварів, який скоїв наїзд на пішоходів, затриманий

Автор: Любава Лисичкіна
20:41 26.04

Попередньо відомо, що посадовець районної військової адміністрації не зупинився на забороняючий сигнал світлофору та скоїв наїзд на пішоходів.

Про це повідомили у поліції Київщини, яка встановлює обставини ДТП за участю чиновника районної військової адміністрації.

Автопригода сталась сьогодні, 26 квітня, у місті Бровари, що на Київщині.  У результаті четверо людей отримали травми різного ступеня тяжкості. Серед постраждалих – дитина. На місці події працюють слідчо-оперативна група та лікарі.

Перевірка на прилад Драгер на вміст алкоголю у водія показала 2,31 проміле. Чоловік затриманий у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

У КОВА повідомили, що мова йде про голову Броварської районної державної адміністрації Володимира Майбоженка.

“ВК”  писав, що  у передмісті п’яний голова РДА в’їхав автівкою у натовп людей: постраждалі у лікарні (відео).  У КОВА вже заявили, що посадовця буде звільнено, а постраждалим надається допомога.

Останні новини