Про це розповіли у Першому добровольчому мобільному шпиталі ім. Миколи Пирогова
У приміщенні лікарняної кухні пахне домом і свіжим борщем. Так зустрічає гостей Ігор, правник та колишній посадовець, який вже вдруге поїхав на фронт кухарем – годувати медиків-добровольців ПДМШ.
Ігор вміє сам пекти хліб – місити опару та вистоювати тісто. При цьому, цей хліб корисний, з цільнозернового борошна. Молодий чоловік радіє свіжим продуктам у холодильнику і в голові вже планує смачні страви із привезеного волонтерами.
Кухарі-добровольці – дуже важлива ланка у великі структурі ПДМШ.
“Ситий лікар – добрий лікар”, – жартує Геннадій Друзенко, керівник мобільного шпиталю. Адже приготовлене з любов’ю найкраще смакує в екстремальних умовах війни.