Посадовець з Антимонопольного комітету України пече на фронті хліб для медиків-добровольців

Автор: Любава Лисичкіна
22:00 08.11.2022

Найбільше на фронті цінується домашнє: пиріжки, печиво, печеня чи соління. Під постійним ризиком для життя і здоров’я людина інститнктивно прагне домашнього тепла.

Посадовець з Антимонопольного комітету України пече на фронті хліб для медиків-добровольців
Світлодіодне освітлення

Про це розповіли у Першому добровольчому мобільному шпиталі ім. Миколи Пирогова 

У приміщенні лікарняної кухні пахне домом і свіжим борщем. Так зустрічає гостей Ігор, правник та колишній посадовець, який вже вдруге поїхав на фронт кухарем – годувати медиків-добровольців ПДМШ.

Ігор вміє сам пекти хліб – місити опару та вистоювати тісто. При цьому, цей хліб корисний, з цільнозернового борошна. Молодий чоловік радіє свіжим продуктам у холодильнику і в голові вже планує смачні страви із привезеного волонтерами.

Кухарі-добровольці – дуже важлива ланка у великі структурі ПДМШ.

“Ситий лікар – добрий лікар”, – жартує Геннадій Друзенко, керівник мобільного шпиталю. Адже приготовлене з любов’ю найкраще смакує в екстремальних умовах війни.

Відомо, дієтолог про їжу під час відключень світла.

Великий Київ у Google News

підписатися