Перевірка закладів відпочинку Києва: майже 90 особам вручили повістки

Автор: Володимир Хлєбников
12:47 12.09.2022

Протягом вихідних поліцейські перевірили понад 600 столичних закладів громадського відпочинку. Майже 40 громадян отримали адміністративні протоколи через порушення комендантської години, ще 87 виписали повістки до військкоматів.

Про це 12 вересня повідомив Відділ комунікації поліції Києва.

Як писав “ВК“, на позаминулих вихідних, 3 і 4 вересня, поліцейській та військові комісари під час перевірок закладів громадського відпочинку вручили майже 120 повісток.

Протягом останніх вихідних київські поліцейські перевірили діяльність 604 закладів відпочинку. Правоохоронці зафіксували кілька фактів порушення комендантської години.

Так, попри заборону продовжували працювати та обслуговувати клієнтів один із закладів громадського харчування у Шевченківському районі та банний комплекс у Святошинському районі столиці. Поліцейські припинили діяльність закладів у невстановлений час.

Читайте також: Владу Києва закликали заборонити дискотеки

За результатами відпрацювання працівники поліції склали адміністративні матеріали на 39 громадян, які перебували на вулиці під час комендантської години за статтями 173, 175-1, 178 та 185 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Також, спільно з представниками військових комісаріатів вручили 87 мешканцям та гостям столиці повістки з метою перевірки їх перебування на військовому облік“, – йдеться у повідомленні.

У столичному управлінні поліції зазначили, що деякі керівники закладів “всупереч діючих обмежень часто вдаються до хитрощів та організовують у закладах закриті вечірки з обмеженим доступом“.Втім, наголошують правоохоронці, всі такі правопорушення не залишаться поза увагою та будуть припинені.

Важливо. Відповідно до рішення Ради оборони міста Києва, з 1 вересня робота закладів громадського харчування, нічних клубів та місць відпочинку громадян дозволена до 22.00.

Читайте також: Кияни обурені відсутністю реакції поліції на гучний транспорт у столиці

Останні новини