Пекло після “асвабадітєлєй”: звільнені міста Київщини – суцільний хорор з тіл, уламків, згарищ (18+)

Автор: Любава Лисичкіна
10:55 02.04.2022

Катування, голод, вбивства, розстріл мирного населення, мародерство, звірства - все це обличчя "руського міра", яке побачили мешканці передмістя Київщини. Після звільнення низки міст наразі відбувається їх зачистка від мін, снарядів та тіл вбитих мирних мешканців.

Житомирська траса

На Житомирській трасі дуже тихо, тут багато мертвих людей, які намагалися втекти від війни, але їм це зробити не вдалося. Деякі люди, очевидно ще встигали вийти з автомобіля, їхні тіла лежать поряд, інші залишилися у салонах.

На узбіччі видніється гірка, тіла людей лежать один на одному.

В селі Мила спалені автівки просто на дорозі, понівечені відбійники, поламані дерева і людські тіла.

Ірпінь

Багатостраждальний Ірпінь – українські рятувальники та військові , тероборонівці продовжують евакуацію з міста маломобільних людей, а також збирати тіла вбитих та закатованих містян просто з вулиць.

Те, що раніше можна було побачити у фільмах-катастрофах – сьогодні на вулицях колись затишного Ірпеня.

Ірпінь наразі звільнений від російських військ, але в саме місто мирних людей ще не пускають – тут триває зачистка і розмінування території. Люди, які раніше не могли покинути місто через обстріли, наразі можуть евакуюватися.

“Всі мародери, яких ми спіймали в Ірпені, прибиратимуть завали і розчищати вулиці”,  – пообіцяв мер міста Олександр Маркушин.

Раніше мер Ірпеня показав зруйновані вулиці і будинки міста.

Буча

Охайна, сучасна та неймовірно зелена Буча перетворилася на моторошний цвинтар, де тіла вбитих містян та тварин  – просто на вулицях міста. Місто звільнено від російських окупантів  – про це вчора заявив мер Бучі Анатолій Федорук.

На відео та фото з передмістя неможливо дивитися.

Також у соцмережах  є чимало відео з орками  та їх побутом. Назвати це побутом людей просто не повертається язик: тварини, де їли, там і ср*ли: на відео показали, як жили орки у підвалі бучанської школи:

Крім цього, стало відомо про те, як  окупанти замучили чоловіка прямо в його квартирі в Бучі. Дружині вдалося врятуватися, але вона знаходиться в жахливому стресі. Трагічну історію розповів один з українських військових у своєму відео. У квартиру він потрапив тільки після звільнення міста від окупантів.

Окупанти чотири дні катували чоловіка, від чого той загинув.

“Це була одна з їхніх баз. Білорус і чеченець саме їх катували, тримали чотири дні в кімнаті. Чоловіка постійно били. Вона просила хоча б не бити при ній чоловіка”, – розповів український військовий.

Як повідомляв “ВК”, 28 березня Ірпінь звільнили від орків. Та місцевих мешканців попереджають, що до Києва та області наразі повертатися небезпечно, особливо – в Ірпінь.

 

Останні новини