Пара, яка скувала себе ланцюгом, показала як налагоджує побут

Автор: Тетяна Сененко
19:55 15.02.2021

Закохані, які 14 лютого скували свої руку у ланцюг вже показали в мережі, зокрема, як можна в такому стані роздягнутися. Пара дійсно підготувалася – має речі на блискавках по боках, від низу одягу до рук.

Про перебіг любовного експерименту, який має тривати три місяці, на своїй сторінці у Фейсбуці розповіла керівник Національного реєстру рекордів України Лана Вєтрова.

«Олександр і Віка з Харкова на День закоханих закувалися в ланцюг. Відтепер руки закоханої пари 24 години на добу – на відстані 1 см! Пара адекватна, підготували спеціальний зимовий одяг, навчилися синхронно готувати страви на кухні, потренували побутові процеси», – повідомила Вєтрова.

Про свій побут пара розповідає на сторінці в Інстаграмі. Як уточнила Вєтрова, в хлопця закована в ланцюг права рука, в дівчини – ліва.

Закохані вже показали в мережі, зокрема, як можна в такому стані роздягнутися. Пара дійсно підготувалася – має речі на блискавках по боках, від низу одягу до рук.

За словами Вєтрової, пара має намір так прожити три місяці, але при цьому в будь-який час може зупинити свій експеримент та позбутися ланцюга. До харків’ян за такий рекорд близькості у світі не бралися.

Якщо ж проаналізувати сам профіль і погортати сторіз, то можна зробити геть неоднозначні висновки про те, як солодко житиметься цій парі закованими три місяці. Судячи з відео, хлопець дозворяє висловлявитися у бік своєї коханої досить емоційно і ссадна від цепу на її руці його геть не бентежать.

Нагадаємо, у День святого Валентина, 14 лютого, пара закоханих харків’ян Олександр та Вікторія вирішила перевірити свої почуття і прикувала до своїх рук ланцюг, з яким спробує прожити три місяці.

Останні новини