“Пакунок малюка” в Україні і Фінляндії. Де більше люблять новонароджених

14:44 11.11.2020

ЗМІ у своїх сюжетах про "Пакунок малюка" зазвичай згадують фінський бебібокс як перший в історії приклад подібної програми допомоги новонародженим. Як виявилось, подарунок українським малюкам не уступає йому ні якістю, ні складом, а, можливо, навіть перевершує.

Батьки двох малюків, відомий фотограф Marina Karpiy та музикант Gigi Dedalamazishvili,  роблять розпаковку обидвох боксів — українського і фінського.

Як виявилось, фінський бебібокс містить дуже якісні і дуже необхідні речі для маляти: пелюшки бодіки, “чоловічки”, шапочки, рушник, плед, конверт-трансформер, та інше.

Але український аналог ні в чому не поступається – навпаки. Це кидається в очі ще при відкритті коробки: якщо фінська заповнена наполовину, українська – вщерть. Крім великої кількістю одягу, в ній є інші предмети першої необхідності – від мила, ножиць і підгузків та інших предметів гігієни до іграшок та грального коврика.

Що цікавого можна знайти в пакунку від Фінляндії та чи може український бебібокс вже зараз стати його гідним конкурентом – дивіться у відео.

Нагадаємо, «Пакунок малюка» в Україні запровадили з 1 вересня 2018 року, наприкінці червня 2020-го Кабмін ввів монетизацію пакунку. Згодом, через наполягання ООН, “пакунок малюка” повернули у попередньому вигляді. 

Останні новини