У Кличка з’явився ще один заступник: що про нього відомо

Автор: Тетяна Сененко
15:21 11.03.2021

Київрада проголосувала за нового заступника голови КМДА із питань здійснення самоврядних повноважень. Ним став Петро Оленич, директор Департаменту земельних ресурсів.

За рішення проголосували 78 депутатів.

Оленичу ввірять цифрову трансформацію столиці та сферу земельних відносин. Також новоспечений заступник розв’язуватиме проблеми розвитку та впровадження цифрових технологій у всіх сферах міського життя.  

«Міська влада прагне зробити керування Києвом простим та зручним. Я не хочу черг та походів містян до чиновників. Моя мета — перевести всі сервіси міста в онлайн та автоматизувати щонайменше 20% внутрішніх процесів органів влади за 2 роки», — розповів Петро Оленич. 

 

Довідка. Петро Сергійович Оленич народився 27 липня 1982 року в місті Очаків Миколаївської області. У 2004 році закінчив Київський національний університет культури і
мистецтв і отримав повну вищу освіту за спеціальністю «Правознавство» та здобув кваліфікацію «Юрист». У 2004 році, призначений на посаду провідного, а згодом і головного спеціаліста в Департаменті конституційного права Міністерства юстиції. Згодом працював на посаді менеджера в Департаменті житлової нерухомості компанії «KDD Group N.V.» , заступником начальника Київської обласної філії Державного підприємства «Центр державного земельного кадастру», начальником Головного управління Держземагентства у Сумській області. За результатами конкурсу з березня 2017 року призначений на посаду першого заступника директора Департаменту інформаційно-комунікаційних технологій виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації).

Нагадаємо, наразі Віталія Кличка 12 заступників, 4 з яких – нові.

Останні новини