Очолював метрополітен 10 років: Кличко відсторонив директора столичної підземки після скандального журналістського розслідування

Автор: Вікторія Мілюта
09:02 15.03

Віктор Брагінський, який очолює столичний метрополітен вже 10 років, буде відсторонений від виконання своїх обов’язків або сам напише заяву на звільнення.

Про це після оприлюднення розслідування журналістів Bihus info повідомив мер Києва Віталій Кличко у своєму Telegram-каналі.

«Злий вечір. З неприємними, скажемо так, відкриттями для мене… Висновок. Віктор Брагінський буде відсторонений від виконання обов’язків директора столичного метро. Або не пручатиметься і сам напише заяву на звільнення», – зазначив міський голова.

За його словами, фактами, оприлюдненими в розслідуванні журналістів, тепер мають займатися правоохоронці.

Читайте також: Коли станцією Деміївською знову поїдуть поїзди метро – пророкують шалений зрив строків ремонту

«З філософського: всім в душу не заглянеш. Але, коли тобі брешуть в очі, а за спиною дістають кроликів з капелюха, – виглядає це надто погано. І не тільки по відношенню до мене особисто, а по відношенню до киян», – резюмував Кличко.

Нагадаємо, у розслідуванні про Віктора Брагінського журналісти опублікували інформацію про майно його рідних.

Як виявилось, мати-пенсіонерка очільника метрополітену скуповує дорогі квартири, а «не зовсім колишня дружина-мільйонерка» будує велику дачу в Козині. Також йдеться про те, що сестра Брагінського купила в нього землю з космічною націнкою.

Останні новини