Новорічні локації Києва, які можна відвідати у січні – крижані скульптури, зелені фотолокації, старовинна міська дзвіниця та фуд-арт

Автор: Оксана Тупальська
13:03 07.01

Головні свята різдвяного періоду уже відбулися, проте зимові локації щонайменше до кінця січня будуть радувати жителів та гостей столиці. Хочете дізнатися про найцікавіші посеред них?

Фото: Дзеркало тижня

Для тих, хто хоче у вихідні прогулятися з дітьми – гарна локація Музей науки. Там можна і прогулятися і поексперементувати. А якщо ви молодий і енергійний – то в Кураж, де цієї зими відбуваються головні тусовки столиці. Святкову добірку локацій зафільмували Узол і Манько.  

На ВДНГ найбільш позитивних відгуків відвідувачі залишають про музей крижаних скульптур. Тільки вдягайтеся тепліше, адже коли на вулиці міцні морози, гуляти біля крижин – справа не для слабаків. 

Пропонують подорожувальники і піднятися на головну дзвіницю Софії Київської та подивитися на Замок Барона біля Золотих воріт. А ще знайшли наймістичніший балкон столиці та кажуть, що туди можна потрапити. 

Ну і огляд фуд-арту на Арсенальній. Кажуть, там смачно та цікаво водночас. 

Раніше “ВК” розповідав, які різдвяні фільми можна подивитися з ганим зірковим складом, дотепними жартами та глибоким змістом. 

Останні новини