На заставу коханому: дружина затриманого наркодилера зареєструвалася на платформі для дорослих OnlyFans

Автор: Марія Супрун
19:25 01.09.2022

Поки українці збирають кошти на допомогу ЗСУ, дружина Юрія Чернецького, якого затримали в Києві за торгівлю наркотиками, продовжує збір грошей на його заставу – 4 млн грн. Після заклику про допомогу, співачка Інна Воронова також зареєструвалася на "дорослій" платформі OnlyFans, де користувачі діляться своїми інтимними відео та фото.

Її новий акаунт помітили користувачі та опублікували скріншоти.

Також додали, що тепер, ймовірно, збір коштів пришвидшиться і грошей вистачить не лише на заставу.

До слова, OnlyFans — це сервіс, де творці публікують унікальний контент, а користувачі оформлюють передплату, щоб його переглянути. Хоча платформою можуть користуватися художники, відеографи, викладачі, фітнес-інструктори та інші творці, особливо вона запала в душу творцям контенту 18+: моделям, порноакторам, аматорам і фотографам в жанрі ню. Хоча адміністрація сайту відчайдушно намагається позбутися репутації платформи лише для порно-контенту, саме дорослі фото та відео залишаються драйвером її популярності. Для тисяч людей створення контенту для платформи стало основною роботою, що недурно оплачується: топові творці можуть заробляти більш як $100 тисяч на місяць.

Нагадаємо, 25 серпня в Києві на автомобілі “Порше” затримали Юрія Чернецького, підозрюваного у торгівлі кокаїном. Під час обшуків у 48-річного чоловіка вилучили розфасований для продажу наркотик на суму приблизно $5 тис. Йому обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з альтернативою застави у розмірі майже 4 млн грн. Дружина Чернецького оголосила збір грошей на його заставу – 4 млн грн.

Згодом снайперка Д’Арк кинула виклик дружині наркодилера.

Останні новини