На радість дітлахам. Дрон показав красу двох нових інтерактивних фонтанів Києва

09:50 28.07.2020

У двох столичних парках - Партизанської слави та Сирецькому - запрацювали нові інтерактивні фонтани з музичним та світловим супроводом. Особливо вони припали до душі юним мешканцям Києва. Дрон зняв, як працюють яскраві водограї та яку радість вони приносять дітлахам.

Відео опублікував у Facebook в.о. директора “Київзеленбуду” Олексій Король.

“Будуючи фонтани у парках, ми дуже сподівалися, що вони сподобаються відвідувачам, але не підозрювали, що настільки. Найкраще підтвердження, звісно, емоції. Приходьте у парк Партизанської слави та парк Сирецький насолоджуватися цим видовищем”, – написав Король.

У парку Партизанської слави п’ять арок заввишки від 6 до 7,7 метрів створюють водоспад, а між струменями води, що підіймаються знизу, можна пройтися. У вечірній час вмикається підсвічування. Крім того, фонтан є інтерактивним: натискаєте кнопку – і запускається інший сценарій.

Світло-музичне шоу фонтану у Сирецькому парку можна подивитися у п’ятницю, суботу, неділю та святкові вихідні. У п’ятницю, суботу на відвідувачів чекає дитяче диско, а у неділю – класична музика.

Читайте також: Як створюють скульптуру архистратига Михаїла для нового фонтану (ВІДЕО)

Нагадаємо, що фонтаном у парку Партизанської слави відтепер можна насолоджуватися щодня з 10:00 до 15:00, та у вечірній час з 18:00 до 23:00. Вівторок – технічний день. Графік тут.

Водограй у Сирецькому парку працює шість днів на тиждень, понеділок – санітарний день. Графік за посиланням.

 

Останні новини