На Подолі виявили нарко-оранжерею (ФОТО)

11:01 16.10.2020

Поліцейські затримали чоловіка за вирощування коноплі на сусідському подвір’ї на столичному Подолі. Слідчі вилучили 217 насаджень конопель, 2 кілограми канабісу та приладдя для створення відповідного мікроклімату для вирощування рослин. За скоєне чоловіку загрожує до семи років позбавлення волі.

Як повідомляє пресслужба поліції, від жінки надійшло повідомлення про те, що на території власного подвір’я, а також в будинку на вулиці Валківській вона виявила розсаду ймовірно наркотичних рослин. 

Прибувши за вказаною адресою, правоохоронці встановили, що в березні цього року 54-річний сусід заявниці звернувся до неї з проханням орендувати земельну ділянку та будинок для власних потреб. Коли жінка згодом навідалась на адресу, то виявила нарко-оранжерею.

Чоловіка затримано, розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 310 (Посів або вирощування снотворного маку чи конопель) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Нагадаємо, у Києві на гарячому попався поліцейський-наркодилер – перевертень з кокаїном і нагородною зброєю.

Останні новини