На Подолі відкриється пекарня “Спельта”

Автор: Марина Максенко
20:22 27.09.2022

На вулиці Ярославській готується до відкриття нова пекарня “Спельта” від шеф-кухаря Іллі Сьоміна

На Подолі відкриється пекарня “Спельта”
Світлодіодне освітлення

Як пояснюють концепцію у закладі, це буде незалежна пекарня, де вироблятимуть хлібні та листкові вироби тривалої ферментації “з простих, але високоякісних” локальних продуктів.

“Ми надихаємося різними традиційними німецькими, італійськими, бельгійськими, французькими та американськими техніками, модернізуючи їх та беручи до уваги локальний органічний продукт, використання якого вважаємо необхідною умовою для створення унікальних, вже українських, хліба та випічки. Ми хочемо, щоб якісний хліб став доступним кожному українцю”, – йдеться на сайті закладу.

Заклад незабаром відкриється за адресою: вул. Ярославська, 21.

 

Великий Київ у Google News

підписатися