На Печерську відкрився новий ресторан-ринок, де готують та продають свіжу рибу

Автор: Любава Лисичкіна
04:08 04.06.2023

Наразі заклад працює у тестовому режимі.

На Печерську відкрився новий ресторан-ринок, де готують та продають свіжу рибу
Світлодіодне освітлення

Мова йде про ресторан “Річка”.

Його відкрили власники мережі “Чорноморка”. Відкриття відбулося 2 червня. Заклад позиціює себе як ресторан-ринок, де готують та продають свіжу рибу, морепродукти та інші фермерські товари. 

Рибу, раків та равликів вони виловлюють у Дністровському лимані, щоб подавати до столу тільки найсвіжіші страви.

Заклад доволі просторий, його площа близько 400 квадратних метрів. Новий рибний ресторан розрахований на 120 посадкових місць. Продукти можна обрати на ринку прямо у ресторані, щоб кухарі одразу й приготували з них страви з меню за бажанням клієнта.

Гостям запропонують смажених карасів у сметані, рибні супи, салати та фаршмак. Також у закладі тушкують равликів під різними соусами зі спагеті. На десерт можна обрати торт чи морозиво. Серед напоїв у ресторані подають вино, коктейлі, пиво, чай або колу. Також компот, лимонад чи квас власного виробництва.

По цінам: форшмак з форелі — 155 грн, салат з соленим товстолобом — 286 грн, равлики у вершковому соусі — 324 грн, суп з коропа — 228 грн тощо.

Адреса: вулиця Лаврська, 6

 Відомо, до кінця року хліб в Україні може додати в ціні 1,5-3 грн за буханець.

Великий Київ у Google News

підписатися